Skeppsgatan 5, Västra Hamnen

Malmö

Green Building klassad fastighet som nu erbjuder en kontorslokal om 205 kvm för kontor, butik eller showroom och fullt anpassningsbar. Välkommen!

168010195

Fakta

Typ av ledig loka Kontor Lager/Logistik
Storlek 0 - 205 kvm
Våningsplan 1
Byggår 2010
Antal rum 0
Tillträde Diskuteras

Information

Kontorslokalen är ljus och öppen samt ligger på ett fantastiskt bra läge i Västra Hamnen. Utformningen bestående av ett mindre kontorsrum, ett stort konferensrum och pentry samt toalett kan lätt anpassas efter just den verksamheten som du/ni önskar bedriva i lokalen. Nybyggd fastighet med högsta standard och i enligt med kraven för EU Green Building, Fastigheten har optimalt läge i Västra Hamnen, Malmös nya och expansiva stadsdel. Här finner du restauranger, caféer, konferensfaciliteter, gym, bank och butiker samt närheten till naturen och vattnet.

Planlösning

Planlösning i lokalen är idag enligt ritningen dvs ett stort konferensrum, ett mindre kontorsrum samt kök och toalett. Lokalen kan anpassas efter den verksamhet som du önskar bedriva i den!

Övrigt

Hiss Nej
Lokalen kan nås via Närhet till alla möjliga kommunikationer
Ventilation Mkt bra ventilation
Företag i närhete World Trade Center, Ramböll Sverige AB, ICA Maxi Stormarknad m fl
Antal Parkeringsmöjligheter Parkering finns i garage eller på gatan
Närservice All service som Västra Hamnen har att erbjuda såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, banker, hotell, butiker mm
Skyltläge
Kommunikationer Goda kommunikationsmöjligheter gällande buss med 2-3 olika busslinjer samt ca 15 min promenad till centralstationen.

Intresserad?

Ansvarig uthyrare

Christian Histrup

Tel: 042-4901315

Mejl:ch@exeprop.se

  • Skicka intresseanmälan