Viken

Hamnplan

Hamnplanen 24

Hamnplan består av kontors­­hotellet Gamla Varvet på nedre plan och Executive Propertys huvud­­kontor på vån­ingen ovan. Här sitter man på bästa läge i inspirerande lokaler i Vikens hamn, med tillgång till god service och represen­tativa möteslokaler.

Omsorgsfullt utvald inredning och ytskikt i fastigheten skapar en trivsam och vacker miljö som anknyter till husets historia och läge. Redan i entrén möts man av det vackra skepps­­golvet och rundade fönster, tavlor och detaljer som ger känslan av att just har klivit ombord en båt. De ljusa och fräscha kontors­rummen vetter alla mot det böljande havet. Det finns också ett gemen­samt lounge- och fikarum för kontors­gästerna och allmän parkering i nära anslutning till fastigheten.

Lokaler

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: 2
Ikon flervåningshus
Våningar: 2
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 992 m2
Ikon hammare
Byggår: 1969
Ikon förnya
Ombyggnad: 2000
Ikon penna
Arkitekt: Arkitekt Dan Rahmqvist
Viken

Om området

Hamnplanen är belägen i Viken som tillhör Höganäs kommun och därmed vackra Kullabygden – med en historia som sträcker sig tillbaka till medel­­tiden. Kontors­hotellet är ett utmärkt alternativ för den som i vanliga fall pendlar från Kullahalvön till sin arbets­­plats i Helsingborg eller Ängelholm.

I området finns flera hög­klassiga restauranger, perfekta för jobb­möten. Då fastigheten är placerad längst ut i hamnen får man följ­aktligen en oslagbar utsikt. Inne i byn, en kort promenad bort, finns ett konditori som är vida känt för sina goda bakverk. Att ta en lunch­promenad längs kust­sträckan eller in mellan husen i den lugna och pittoreska byn ger även det mervärde.

Förvaltare

För alla frågor som gäller förvaltning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Uthyrare

För frågor gällande uthyrning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Hemsida

Vill du hyra kontor i Gamla Varvet kan du göra en intresseanmälan direkt på kontorshotellets egna hemsida, via knappen nedan.

Gamla Varvet

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property