Amsterdam

Hirschgebouw

Leidseplein 23–35

I över ett sekel har Hirsch & Cies / Hirschgebouws karaktäristiska kupol varit ett landmärke i Amsterdam. Inledningsvis var byggnaden Amsterdams första modehus för haute couture och de vackra originaldetaljerna har bevarats genom åren.

I dag hyr flera välkända företag in sig i de attraktiva lokalerna som erbjuder många bekvämligheter och faciliteter. Här finns det till exempel en exklusiv reception och högklassiga säkerhetssystem på plats.

Hirschgebouw är en så kallad ”Premier Property” – en internationell klassificering av organisationen CBRE som innebär att fastigheten håller högsta möjliga kvalitet både sett till service och operativ verksamhet samt att husets unika framtoning bevaras.

Lokaler

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: Ja
Ikon flervåningshus
Våningar: 5
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 11 620 m2
Ikon hammare
Byggår: 1882
Ikon förnya
Renoverad: 1910–12; 2011–12
Ikon penna
Arkitekt: A. Jacot
Leidseplein

Om området

Leidseplein är beläget i Oud‑Zuid, ett av Amsterdams mest eleganta områden med breda boulevarder och exklusiva butiker. Här är det nära till ett stort antal kultur­institutioner med till exempel Stadsschouwburg, Nieuwe de la Mar, Bellevue-teatern, Rijksmuseum och Van Goghs museum. Här finns det ett brett utbud av restauranger och caféer och i närheten ligger den nederlänska huvudstadens mest berömda park, Vondelpark.

Förvaltare

För alla frågor som gäller förvaltning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Uthyrare

För frågor gällande uthyrning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Hemsida

Den här fastigheten har en egen hemsida där du kan läsa mer om fastigheten, se hyresgäster och fler bilder. Klicka på knappen nedan för att komma till den externa sidan.

Besök hemsida

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property