Malmö

Kosterbåten

Kostergränd 1A; Östra Varvsgatan 14

Kosterbåten är en nybyggd fastighet i Västra Hamnen med genomtänkt, modern och genom­gående hög standard. The More Hotel nyttjar fastighetens fyra nedre våningar till bokningar med longstay. På våning fem till åtta finns 30 hyres­­­lägenheter på mellan 41 och 86 kvadrat­meter fördelat på två eller tre rum och kök. På åttonde våningen ligger en 200 kvadrat­meter stor tak­terrass som kan nyttjas av både boende och hotellgäster.

Lägenheter

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: 1 (hotell)
Ikon hus
Lägenheter: 30
Ikon flervåningshus
Våningar: 8
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 5 880 m2
Ikon hammare
Byggår: 2021–22
Ikon penna
Arkitekt: Open Studio Arkitekter
Västra hamnen

Om området

I Västra Hamnen finns en mång­fald i arkitekturen som är ovanlig i nybyggda kvarter. Stads­delen rymmer bostäder, kontors­­lokaler, skolor, universitet och samhälls­­service av olika slag. Det finns mat­butiker för olika behov, både stor­­marknad och närlivs.

Det mest iögonfallande är Malmös unika och omtalade landmärke: Turning Torso. Strand­­promenaden med möjlighet till havs­bad och den charmiga småbåts­­hamnen gör stads­delen mycket attraktiv att bo i. Ett rikt utbud av restauranger och caféer gör området extra levande och den som vill vidga sina vyer har central­­stationen, salu­­hallen och Malmö Live på promenad­avstånd.

Marie-Louise Sjögren

För frågor om fastighetens förvaltning eller uthyrning av lägenheter, kontakta Marie-Louise Sjögren.

Christian Histrup

För intresse om fastighetens lokaler, kontakta Christian Histrup.

Hemsida

Den här fastigheten har en egen hemsida med mer information, bilder och ett formulär för intresse­anmälan. Klicka på knappen nedan för att komma dit.

Besök hemsida

Alla fastigheter i Malmö

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property