Helsingborg

Kvarteret Metropol

Carl Krooks Gata 16

Metropol stod klart hösten 2015 och inrymmer i dag Helsingborgs fräschaste hotell, Radisson Blu Metropol Hotel, med 205 rum, konferens­­avdelning och en populär restaurang. I hotellet finns också kontor med en helt egen World Trade Center‑filial. Fastigheten ingår dessutom i H+ som är Helsingborgs största stads­­utvecklings­­projekt i modern tid. Det finns parkerings­­platser under huset och ett rikt utbud av mysiga restauranger och annan service i de närmaste kvarteren.

Lokaler
Parkering

Detaljer

Ikon flervåningshus
Våningar: 7
Ikon hammare
Byggår: 2015
Ikon penna
Arkitekt: Midroc Helsingborg
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 12 453 m2
Ikon parkering
Parkeringsplatser: Ja
Ikon bil
P-platser inomhus: 48
Ikon träd
P-platser utomhus: Nej
Ikon elbilsladdare
Elbilsplatser: 14
Söder

Om området

När man kliver ut på gatan befinner man sig mitt i en stads­del som har en härligt mång­kulturell anda. På Söder finns många butiker där man kan köpa råvaror från hela världen och restauranger med varierade menyer och exotiska smaker. Ett färg­­starkt inslag i området är även torg­handeln som har sin plats på torget jämte Gustav Adolfs kyrka.

På nära håll finns Söder­gallerian som rymmer en av landets modernaste biografer och shopping, salonger, caféer och matbutiker. Hotell, parker, skolor och alle­handa service i en härlig mix gör stads­delen levande och komplett. Det är dessutom bara cirka fem minuters promenad till Helsingborgs Central­station där även färjorna till Danmark lägger till.

Mycket av det som staden kan erbjuda i form av teater, konsert­­hus, kultur­hus och annat finns på mindre än en kilometers avstånd. Detsamma gäller för havsbad och strand­­promenader. Befinner du dig på Söder har du nära till allt.

Ann Möller Persson
Ann Möller Persson

För frågor om fastighetens förvaltning, kontakta Ann Möller Persson.

Christian Histrup
Christian Histrup

För intresse om fastighetens lokaler, kontakta Christian Histrup.

Alla fastigheter i Helsingborg

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post:

Copyright © 2023 Executive Property