Helsingborg

Kvarteret
Scala 1 och 3

Järnvägs­gatan 43–57

På livliga Södercity ligger byggnaden Scala 1 och 3 på ett strategiskt läge utmed Järnvägsgatan. Fastigheten är på 9 752 kvadratmeter och inrymmer kontor, butiks­lokaler och lägenheter.

De moderna lokalerna är ljusa, attraktiva och lätta att anpassa efter ditt företags behov. Fastigheten är byggd med fokus på miljö och hållbarhet utifrån byggnads­material, process och hur lokalerna kan nyttjas av hyres­gästerna. Certifieringen ”Miljöbyggnad” garanterar att miljö­aspekterna har granskats objektivt av en tredje part.

Lokaler
Lägenheter

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: Ja
Ikon hus
Lägenheter: 78
Ikon flervåningshus
Våningar: 10
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 11 136 m2
Ikon parkering
Parkeringsplatser: Ja
Ikon bil
P-platser inomhus: 31
Ikon träd
P-platser utomhus: Nej
Ikon elbilsladdare
Elbilsplatser: 6
Ikon hammare
Byggår: 2016
Ikon penna
Arkitekt: Horisont Arkitekter
Söder

Om området

Söder är en central stadsdel som i takt med stadens utbyggnad av nya kring­liggande bostads­områden förväntas utvecklas och blomstra ännu mer under de närmsta åren. I omgivningen finns det många restauranger och butiker, bland annat i närliggande Södergallerian där även Helsingborgs största biograf huserar. Den täta kollektiv­trafiken på Helsingborgs C finns på gångavstånd bara ett par hundra meter norrut.

Ann Möller Persson

För frågor om fastighetens förvaltning eller uthyrning av lägenheter, kontakta Ann Möller Persson.

Christian Histrup
Christian Histrup

För intresse om fastighetens lokaler, kontakta Christian Histrup.

Alla fastigheter i Helsingborg

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post:

Copyright © 2023 Executive Property