Åre

Trillevallen

I Jämtland, närmare bestämt två mil söder om Åre, ligger Trillevallen. Det är en populär skidort med tio liftar och över 20 nedfarter, perfekt för alla som tycker om att åka utför. Trillevallen har dessutom ett av de mest kompletta spår- och tursystemen i Årefjällen, hela tolv mil preparerade spår och leder.

Fjällverksamhet

Fastigheter och boende

Executive Property driver hela anläggningen i Trillevallen. Våra gäster kan välja mellan att stanna kortare eller längre perioder. Det klassiska högfjälls­hotellet, uppfört på 1930‑talet och varsamt renoverat, är vår pärla. Genuint och gäst­vänligt, liksom Trillegården som finns i anslutning till hotellet. För gäster som hellre vill rå sig själva finns exklusiva villor att hyra. Villorna har bastu, braskamin och milsvid utsikt över fjällandskapet.

Ett tredje boende­alternativ är Fjällgården som är en perfekt anläggning för idrotts­klubbar, skol­klasser eller andra stora sällskap. Det finns dessutom väl­utrustade lägenheter ett snöbolls­kast från 4‑stols­liften och en hus­vagnsby med transport­lift till systemet. Med andra ord – vi har boendetyper som passar alla.

Trillevallen

Om området

Många turister hittar hit året om. Friluftslivet bjuder på fantastiska upplevelser, inte minst vandringar. I de vackra omgivningarna går det att välja mellan lugna promenader och mer utmanande toppturer. Det finns även fina möjlig­heter till fiske och cykling samt till att hyra kajak och paddla på Ottsjön.

Varje sensommar arrangerar byarna i Södra Årefjällen en vecka fylld med fjäll­upplevelser med fokus på löpning. Det stora drag­plåstret är ett fjäll­maraton. Intresset för fjällöpning har ökat enormt och tusentals löpare deltar varje år.

Förvaltare

För alla frågor som gäller förvaltning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Uthyrare

För frågor gällande uthyrning av fastigheten, kontakta:

Tel: 042-490 13 15
E-post: hamnplan@exeprop.se

Hemsida

Vill du veta mer om Trillevallen, boka hotell, lägenhet eller något annat sorts boende kan du besöka Trillevallens egen hemsida.

Besök hemsida

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property