Helsingborg

Unionen 26

Bruksgatan 14; Möllegränden 5–7

På hörnet Bruksgatan/Möllegränden hyr vi ut lokaler och butiksytor på bottenplan. Byggnaden är fyra våningar hög och uppdelad i en så kallad tredimensionell fastighetsreglering. Bottenplan byggdes år 1929 och den andra våningsdelen med bostadsrätter byggdes till i början av 1960‑talet.

Lokaler

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: Ja
Ikon flervåningshus
Våningar: 3
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 591 m2
Ikon penna
Arkitekt: Okänd; Arnold Salomon-Sörensen (1961–62)
Ikon hammare
Byggår: 1929
Ikon plus
Tillbyggnad: 1961–62
Ikon förnya
Renoverad: 2008
Centrum

Om området

I Unionen 26 hyr du lokal mitt i centrum. Ett kliv ut från dörren och du befinner dig mitt i det pulserande stads­livet.

Bruksgatan är en av Helsingborgs mest välkända gågator med en historiskt intressant profil. Bara ett stenkast bort ligger Mariakyrkan med anor från 1400‑talet och den gammaldags charmen med kuller­stenar och låga hus blandar sig väl med det moderna citylivet: här finns det gott om nattklubbar, fik, affärer och restauranger.

Helsingborg C med tät kollektiv­trafik både med tåg, buss och färja ligger bara ett hundratal meter bort och det är cirka 10 minuters promenad till Campus Helsingborg.

Ann Möller Persson

För frågor om fastighetens förvaltning eller uthyrning av lägenheter, kontakta Ann Möller Persson.

Christian Histrup

För intresse om fastighetens lokaler, kontakta Christian Histrup.

Alla fastigheter i Helsingborg

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property