Skip to main content

Våra fastigheter i

Helsingborg

Executive Property äger fem fastigheter på attraktiva och centrala lägen i Helsingborg. De finns mitt i city, på Söder och på Tågaborg – en stadsdel i norra delen av staden. Samtliga fastigheter är belägna på det vi kallar A+ läge vilket innebär att det är lättillgängligt, nära till parkering, tågstation och buss­hållplats. Service i form av mat­affär, butiker och restauranger finns också alltid på bekvämt avstånd. 

Borret 17

Hjälmshults­gatan 6–8

Byggnaden Borret 17 är fem våningar hög och byggd i vinklar som omsluter en öppen gård. Huset har höga arkitektoniska kvalitéer så som rundade väggar i ena delen av fastigheten och balkonger i halvcirkelform. Här finns över 100 lägenheter och några lokaler i bottenplan.

Mer information

Metropol

Carl Krooks Gata 16

Metropol stod klart hösten 2015 och inrymmer i dag Radisson Blu Metropol Hotel, med 205 rum, konferens­­avdelning och en populär restaurang. Här finns också kontor med en helt egen World Trade Center‑filial och parkerings­platser i källaren.

Mer information

Scala 1 och 3

Järnvägsgatan 43–57

På livliga Södercity ligger byggnaden Scala 1 och 3 på ett strategiskt läge utmed Järnvägs­gatan. Fastigheten är på 9 752 kvadratmeter och inrymmer kontor, butiks­lokaler, lägenheter och parkerings­platser. De moderna lokalerna är ljusa, attraktiva och lätta att anpassa efter ditt företags behov.

Mer information

Unionen 16

Södra Kyrkogatan 4; Bruksgatan 2–10; Södra Strandgatan 1–3

Fastigheten byggdes i början av 1970‑talet och genomgick en rejäl ombyggnad 2001 då man bland annat byggde parkeringshus på källar­plan. På de övre våningarna hittar man nuförtiden Helsingborgs mest centrala student­bostäder och på botten­plan finns lokaler för kontor och butiker.

StudentlägenheterParkeringshus

Unionen 26

Bruksgatan 14; Möllegränden 5–7

På hörnet Bruksgatan/Möllegränden hyr vi ut lokaler och butiksytor på bottenplan. Byggnaden är fyra våningar hög och uppdelad i en så kallad tredimensionell fastighetsreglering. Bottenplan byggdes år 1929 och den andra våningsdelen med bostadsrätter byggdes till i början av 1960‑talet.

Mer information

Lokaler och lägenheter i Helsingborg

Den äldsta av våra fastigheter i Helsingborg uppfördes på 1800-talet och den nyaste så sent som 2016. En av fastigheterna inrymmer student­bostäder, två hyser vanliga hyres­lägenheter och de övriga är en kombination av lokaler för kommersiell verksamhet och vanliga lägenheter.

Vi har genomgående moderna inrednings­lösningar och erbjuder snabba och flexibla anpassningar interiört för att du som hyresgäst ska känna att lokalerna är som gjorda för dig.

Hyr av oss

Är du intresserad av att hyra en lokal eller lägenhet i en av våra fastigheter i Helsingborg? Beroende på vad du är på jakt efter gör du din intresseanmälan på olika sätt.

Intresseanmälan

Våra fastigheter i Malmö

Se fastigheter

Se ledigt

Här kan du se var det finns lediga lokaler och lägenheter just nu.

Lediga objekt

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post:

Copyright © 2023 Executive Property