Våra lägenheter

Hyr lägenhet

Läget är viktigt. Det är A och O, brukar man säga. Vi har höjt ribban ännu mer och tycker att det ska vara A+. Därför har alla våra fastigheter kända adresser på respektive ort. Läge A+ innebär att de ska vara lättillgängliga oavsett om du kommer med bil eller allmänna kommunikationer. För oss är det självklart – till din fördel.

I Helsingborg och Malmö har vi ett rikt utbud av lägen­heter för uthyrning med dessa premisser. Ett exempel är vår fastighet Scala 1 och 3på Järnvägsgatan i Helsingborg som uppfördes 2016. Den har ett riktigt profil­starkt läge endast ett par hundra meter från Helsingborgs Central­station. Ett annat exempel är vår ståtliga byggnad Kosterbåten, ett stenkast från Öresund, där hyres­rätterna har en hänförande utsikt över vattnet.

Fastigheter med lägenheter

Borret 17

Helsingborg

Jung­mannen

Malmö

Kosterbåten

Malmö

Scala 1 och 3

Helsingborg

Unionen 16

Helsingborg

Unionen 26

Helsingborg

Så fungerar det att hyra lägenhet

Du gör din intresseanmälan direkt på Boplats Sverige – alternativt Kosterbaten.se om det är specifikt där du vill flytta in. Det är inte nödvändigtvis Executive Property som står som hyresvärd på den lägenhet du önskar söka då vi samarbetar med andra företag som står som hyresvärd medan vi står som fastighetsägare.

Boplats SverigeKosterbåten

Fastigheter med student­lägenheter

Se studentlägenheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property