Våra lokaler

Hyr lokal och kontor

Främsta fokus för Executive Property är kommersiella lokaler för olika verksam­heter. De flesta finns i Helsingborg och Malmö men även på adresser i Köpenhamn och Amsterdam.

Hela vårt bestånd finns ute­slutande på utmärkta lägen på respektive ort eftersom vi vet hur viktigt det är för våra hyres­gäster. Läge A+ kallar vi det och det betyder hög till­gänglighet oavsett om man kommer med bil eller allmänna kommunikationer. Vi kan också garantera promenad­avstånd till restauranger, caféer och service såsom matbutiker.

Modernt, exklusivt och anpassnings­bart är våra andra ledord. Våra lokaler håller alla hög standard och tack vare flexibilitet i möblering och inredning kan vi anpassa lokalerna efter våra kunders specifika behov. I några av våra fastigheter finns det kommersiella lokaler i botten­planet och lägenheter ovanpå.

Våra lokaler är lämpliga för butiker och restauranger men även kontor. Kika gärna vidare på vårt utbud för mer specifik information.

Fastigheter med lokaler

Borret 17

Helsingborg

Charybdis (Scala 2)

Malmö

Delta Park

Köpenhamn

Hamnplan

Höganäs

Hermod

Malmö

Hirsch­gebouw

Amsterdam

Hjälmare­kajen

Malmö

Jung­mannen

Malmö

Metropol

Helsingborg

Scala 1 och 3

Helsingborg

Unionen 16

Helsingborg

Unionen 26

Helsingborg

Ångbåts­bron

Malmö

Så fungerar det att hyra lokal

Du gör din intresseanmälan direkt på Objektvision där du kan beskriva dina önskemål, boka visning och ställa övriga frågor du har om lokalen. Därefter återkopplar vi och går allt som det ska hyr du snart din nya lokal genom oss på Executive Property.

Objektvision

Ge ditt företag rätt förutsättningar att växa

Lättillgängligt för kunder, nära till kollektivtrafik eller ökad synlighet? Eller söker du andra värden, som att kunna blicka ut över havet eller ge dig ut på affärslunch i myllret? Genom att hyra rätt lokaler kan ditt företag utvecklas i rätt riktning.

Lediga objekt

Fastigheter med lägenheter

Se lägenheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property