Våra fastigheter i

Malmö

Executive Propertys samtliga fastigheter i Malmö finns på det vi kallar A+ läge och som uppfyller våra högt ställda krav på bästa möjliga till­gänglighet. Några av våra fastigheter är till exempel belägna precis intill kanalen, granne med central­stationen och Citytunneln. Mer centralt kan det inte bli!

Övriga fastigheter har också strategiskt utmärkta lägen i områden som tillhör de mest expansiva i hela staden: Nyhamnen och Västra hamnen. Båda är växande stads­delar med en intagande mix av historia och moderna utvecklings­projekt. 

Scylla 2

Charybdis

Nordenskiölds­gatan 6

Fastigheten Charybdis en del av kvarteret Scylla 2 och är uppförd 1978 precis vid kanalen på Universitetsholmen i ett mycket expansivt område i centrala Malmö. Kontorsbyggnaden är en välkänd profil i området och rymmer 2 250 kvadratmeter kontorslokaler.

Mer information

Hermod

Arenagatan 20; Hyllie allé 27–29

Byggnaden präglas av en välkomnande och lätt­­orienterad miljö och material­val som tegel, ljust infärgad betong och glas som ger en skön känsla till det L-formade huset. På de övre våningarna finns kontor med flexibel inomhus­miljö och bottenplan rymmer butiks­lokaler på 1 000 kvadratmeter.

Mer information
Scylla 2

Hjälmarekajen

Nordenskiölds­gatan 8

Moderna planlösningar möter flexibla lokaler i denna fastighet som uppfördes 2006 och integrerades med Charybdis i kvarteret Scylla 2 på Universitetsholmen. Hjälmarekajen består av 12 400 kvadratmeter kontor och 1 800 kvadratmeter parkering.

Mer information

Jungmannen

Skepps­gatan 5

På optimalt läge i Västra Hamnen finns denna fastighet som inhyser 3 787 kvadratmeter kontorsyta och sju lägenheter på översta våningen. Den prisvinnande byggnaden erbjuder högsta standard och är mycket energi­snålt. Huset bjuder på vackra utblickar och ljusa, fina lokaler.

Mer information

Kosterbåten

Kostergränd 1A; Östra Varvsgatan 14

En nybyggd fastighet i Västra Hamnen där allt är genomtänkt, modernt och har genomgående hög standard. På våning fem till åtta finns 30 hyres­­lägenheter med två eller tre rum och kök. The More Hotel nyttjar fastighetens fyra nedre våningar.

Mer information

Ångbåtsbron

Ångbåtsbron 1

Fastigheten uppfördes på 1930-talet och är en av Malmös mest synliga byggnader, ett landmärke med både historia och en spännande framtid i sikte. I dag finns här moderna kontor och alla sju vånings­plan har utsikt över både sundet och staden.

Mer information

Kontors- och butiks­lokaler i Malmö

Kontorslokaler som bjuder på utsikt över kanaler och hamnar samt en omedelbar närhet till vattnet är alltid inspirerande. Våra kommersiella lokaler finns i varierande storlek men med genom­gående hög standard och flexibla lösningar. Vi anpassar oss alltid efter kunden och vår ambition är att ytorna ska kännas som om de är skapade för varje enskild hyresgäst.

Hyres­lägenheter i Malmö

Även våra hyres­lägenheter är exklusiva och modernt anpassade, med egenskaper utöver det vanliga. Ett exempel är fastig­heten Kosterbåten i Västra Hamnen. Där finns en inner­gård som alla hyres­gäster är välkomna att utnyttja, liksom en gemensam möblerad tak­terrass på 200 kvadrat­meter på åttonde våningen. Terrassen bjuder både på fin utsikt och goda möjligheter att umgås.

Hyr av oss

Är du intresserad av att hyra en lokal eller lägenhet i en av våra fastigheter i Malmö? Beroende på vad du är på jakt efter gör du din intresseanmälan på olika sätt.

Intresseanmälan

Våra fastigheter i Helsingborg

Se fastigheter

Se ledigt

Här kan du se var det finns lediga lokaler och lägenheter just nu.

Lediga objekt

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property