Våra student­lägenheter

Hyr student­lägenhet

I Helsingborg finns våra trevliga och väl­planerade student­lägenheter för uthyrning. De är på 25 respektive 32 kvadrat­meter, vilket är perfekt storlek för studenter. Precis som för vårt övriga fastighets­bestånd gäller hög standard i alla avseenden och strategisk placering, det vill säga bästa möjliga läge. Vad kan vara bättre som student än bo så centralt att du har trapp­uppgång från en av citys livliga gågator?

Ett kort promenad­avstånd till buss och tåg är något av det viktigaste för våra hyres­gäster i denna målgrupp och det kan vi definitivt infria när det gäller detta bestånd. Central­stationen ligger bara ett kvarter bort. Matbutik och annan service finns inpå knuten, liksom butiker, caféer och restauranger. Gång­avstånd till Campus Helsingborg, som är en del av Lunds Universitet, är mindre än tio minuter och promenaden utmed havet har fin utsikt bort mot stadens nya flotta stadsdel Oceanhamnen.

Fastigheter med student­lägenheter

Unionen 16

Helsingborg

Så fungerar det att hyra studentlägenhet

Skriv upp dig i bostadskön till Studenthuset Unionen direkt på hemsidan. Om du blir erbjuden en lägenheter kontaktas du direkt av Executive Property för eventuell visning och för att skriva kontrakt. Du måste kunna uppvisa antagningsbesked för att kunna söka studentbostad.

Studenthuset Unionen

Fastigheter med lägenheter

Se lägenheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property