Gör en

Intresse­anmälan

Beroende på vad och var du vill söka en ledig lokal eller lägenhet gör du din intresseanmälan på olika sätt. På den här sidan har vi samlat all information och länkar som du behöver för att hitta rätt.

Vad söker du?
LokalLägenhetStudentlägenhetParkering

Sök lokal

Allt inom det kommersiella segmentet som kontors- eller butikslokaler listas på Objektvision. Du gör enkelt din intresseanmälan direkt på den lediga lokalen genom att skicka ett meddelande till oss och förklara dina behov.

Objektvision

Sök lägenhet

De allra flesta av våra lägenheter listas under Ledigt eller på Boplats Sverige och där gör du din intresseanmälan direkt. Titta in och se vad som finns ledigt just nu.

Boplats Sverige

Sök student­lägenhet

Nästan alla våra lediga studentlägenheter publiceras på Boplats Sverige, där du kan göra din intresseanmälan för respektive lägenhet. Du kan även sätta upp dig i en separat bostadskö för Studenthuset Unionen på Söder i Helsingborg.

Boplats SverigeStudenthuset Unionen

Sök parkering

Du anmäler intresse för en parkering direkt på länken i knappen nedan. När du gör din intresse­anmälan anger du om du vill hyra en elbils­parkering eller en vanlig parkering inomhus eller utomhus.

Parkeringshuset Unionen

Här finns vi

Behöver du hyra lokal eller lägenhet? Vi äger fastigheter i flera städer, men erbjuder flest valmöjligheter i Helsingborg och Malmö. Vi driver också flertalet utvecklingsprojekt, som till exempel Gertrudsviks Sjöstad, en ny spännande stadsdel i Västervik nära skog och hav. Läs gärna mer om våra olika fastigheter.

Våra fastigheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property