Ledigt just nu

Vill du bli hyresgäst hos oss? Välj kategori för att se vårt utbud av lediga objekt.

Lediga lägenheter

Allt inom det kommersiella segmentet som kontors- eller butikslokaler listas på Boplats Sverige. Du gör enkelt din intresseanmälan direkt på den lediga lägenheten genom att följa instruktionerna på deras hemsida.

Boplats Sverige

Lediga lokaler

Allt inom det kommersiella segmentet som kontors- eller butikslokaler listas på Objektvision. Du gör enkelt din intresseanmälan direkt på den lediga lokalen genom att skicka ett meddelande till oss och förklara dina behov.

Objektvision

Lediga student­lägenheter

Nästan alla våra lediga studentlägenheter publiceras på Boplats Sverige, där du kan göra din intresseanmälan för respektive lägenhet. Du kan även sätta upp dig i en separat bostadskö för Studenthuset Unionen på Söder i Helsingborg.

Boplats SverigeStudenthuset Unionen

Lediga parkeringsplatser

Du anmäer intresse på hemsidan som är länkad nedan. När du gör din intresse­anmälan anger du om du vill hyra en elbils­parkering eller en vanlig parkering inomhus eller utomhus.

Parkeringshuset Unionen

Alla våra fastigheter

Vi äger ett stort antal fastigheter A+ läge, flest i Helsingborg och Malmö. Här kan du läsa mer om dem och se vilka slags lokaler och lägenheter respektive fastighet erbjuder.

Alla fastigheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00

Copyright © 2022 Executive Property