Om oss

Executive Property

Tryggt, personligt och på välkända topplägen. Det är begrepp som bäst beskriver oss som fastighetsägare. När du kliver in här känner du dig inte som en hyresgäst i mängden. Vi lyssnar noga och med över 30 år i branschen är vårt signum fortfarande att erbjuda våra hyresgäster hög standard, bästa möjliga service och flexibla lösningar.

Tryggt och långsiktigt

Vi är en fastighetsägare som satsar långsiktigt. Det ska vara stabilt och säkert att hyra av oss. Executive Property investerar för att behålla, inte för spekulation.

Denna affärsidé innebär att vår belånings­grad är låg. I kombination med vår ambition att alltid hålla en mycket hög standard och service­nivå, ger det en trygghet för våra hyres­gäster som annars kan vara svår att hitta.

Läget ska vara mer än A och O

Vårt motto är A+

Personligt och snabba ryck

För oss är det viktigt att hyres­gästerna ska få valuta för sina pengar. Då krävs både hög närvaro och snabba beslut, vilket vi är noga med att full­följa. Våra hyres­gäster är framför allt nöjda med att det är kort väg till beslut hos oss.

Åter­koppling så snabbt som möjligt, det är en själv­klarhet för oss. Vi ger hög service, har hög närvaro och kompromissar aldrig när det gäller hög standard. Känslan när du stiger innanför dörren ska vara följande: exklusivt, modernt anpassat och som byggt för just dig.

Strategiskt och smidigt

Ett bra läge är ofta det absolut viktigaste för alla som söker boende eller kontors­lokal. Våra fastigheter ligger på välkända adresser med goda kommunikationer. När vi förvärvar nya fastigheter tar vi oss också en noga titt på omgivningarna. Det är viktigt att du som hyresgäst trivs i området.

Ett A+ läge i vår mening innebär också att det är promenad­avstånd till restauranger för möjliga affärs­luncher och övrig service. Finns det dessutom parker och andra bekvämligheter i närheten – så som gym, förskolor eller badplatser – uppfyller det definitivt kraven för ett A+ läge.

Samma höga krav gäller för våra fastigheter som rymmer hyres­lägenheter och student­bostäder. Vi vill att den omgivande miljön ska vara attraktiv och att vardagen ska fungera så smidigt som möjligt för alla våra hyresgäster.

Här finns vi

Våra kontors- och butikslokaler samt våra ­lägenheter och student­lägenheter finns huvudsakligen i Öresunds­regionen, det vill säga Malmö, Helsingborg och Köpenhamn.

En av våra avstickare finns i Småland, närmare bestämt i Västervik där vi sedan många år arbetar med att konvertera St Gertruds gamla sjukhusområde till en ny, komplett stadsdel. Förutom Gertrudsviks Sjöstad med villatomter och lägenheter med havet och skogen inpå knuten, utvecklar vi även lokaler för skola, förskola och olika typer av företagande.

Vi äger och driver även fjällanläggningen Trillevallen, två mil söder om Åre i jämtländska fjällvärlden – en klassisk skidort, även känd för sina rika möjligheter till mountainbike, vandring och fiske vår som sommar och höst.

Välkommen att höra av dig

Vårt eget huvudkontor ligger i Viken, nära Höganäs. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt bestånd och/eller är intresserad att bli hyresgäst hos oss!

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property