Våra fastigheter i

Viken

Executive Propertys eget huvud­kontor finns på Hamnplan i Viken, som ligger i Höganäs kommun. Vi äger hela kontors­hotellet Gamla Varvet, som är inrett med marint tema. Kontors­hotellet är ett bra alternativ för företagare som i vanliga fall pendlar från Kullahalvön till sin arbets­plats i Helsingborg eller Ängelholm.

Eftersom fastigheten är placerad längst ut i hamnen är utsikten över Öresund oslagbar. Utan tvekan ett A+ läge utmed nordvästra Skånes vackra kuststräcka!

Hamnplan

Hamnplanen 24

Hamnplan Viken består av Executive Propertys huvud­kontor på nedre plan och kontors­hotellet Gamla Varvet på övre plan. I kontors­hotellet sitter du på bästa läge i inspirerande lokaler i Vikens hamn, med tillgång till god service och representativa möteslokaler.

Mer information

Hyr av oss

Är du intresserad av att hyra en lokal eller lägenhet i Viken – eller kanske i närliggande Helsingborg? Beroende på vad du är på jakt efter gör du din intresseanmälan på olika sätt.

Intresseanmälan

Se ledigt

Här kan du se var det finns lediga lokaler och lägenheter just nu.

Lediga objekt

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property