Vår fjällverksamhet

Trillevallen är en klassisk turist­anläggning i jämtländska fjäll­världen som båda ägs och drivs av Executive Property. Trillevallen ligger två mil söder om Åre. Till denna vackra plats reser många året runt för att uppleva allt som fjällen har att erbjuda i form av natur och äventyr.

För hängivna skidåkare finns väl utbyggda lift­system, härliga backar och mils­långa preparerade längd­spår under hela vinter­säsongen. Övriga årstider finns rika möjlig­heter att utforska omgivningarna genom att hyra fiske­utrustning, mountain­bike, kajak eller SUP‑bräda. Det arrangeras många frilufts­aktiviteter i trakten, bland annat ett fjäll­maraton som lockar många deltagare. 

Mycket mer information finns på orternas respektive hemsidor. Där finns även alla boende­alternativ närmare beskrivna och möjlighet att boka. Hög standard och nära både till vyer och aktiviteter utmärker dem alla. Du kan välja mellan att bo på fjäll­hotell, vandrar­hem, i en exklusiv fjäll­villa eller välutrustad lägenhet med mera. Vi har boende som passar alla, i en fjäll­värld som tar andan ur en.

Områden med fjällverksamhet

Trillevallen

Fastigheter med lokaler

Se lokaler

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property