Malmö

Kvarteret Hermod

Arenagatan 20; Hyllie allé 27–29

Här äger vi en kontors­byggnad ritad av Tengboms Arkitekter. Byggnaden präglas av en välkomnande och lätt­­orienterad miljö och material­val som tegel, ljust infärgad betong och glas som ger en skön känsla till det L-formade huset.

På de övre våningarna finns kontor med flexibel inomhus­miljö som lätt kan anpassas efter behov. På varje vånings­plan finns det sociala ytor i ”glaskuben”, med utsikt över gatorna, samt ett ”green room”, en form av balkong. I källaren kan anställda parkera sina bilar eller cyklar och det finns också ett omklädnings­rum med duschar och förvaringsmöjligheter.

På bottenplan finns det butiks­lokaler på 1 000 kvadratmeter. Inner­gården är en mysig och levande plats att slappna av på och på taket finns en takterrass med utsikt över Hyllie.

Lokaler
Parkering

Detaljer

Ikon portfölj
Lokaler: Ja
Ikon hus
Lägenheter: Nej
Ikon klamrar
Uthyrningsbar yta: 6 300 m2
Ikon flervåningshus
Våningar: 6
Ikon hammare
Byggår: 2015–16
Ikon penna
Arkitekt: Tengbom Arkitekter
Ikon parkering
Parkeringsplatser: Ja
Ikon bil
P–platser inomhus: 20 st
Ikon elbilsladdare
Elbilsplatser: 16 st
Hyllie

Om området

Stadsdelen Hyllie växer snabbt och håller på att bli ett nav i Öresunds­regionen med goda kommunikationer till skånska städer och till Köpenhamn och Kastrup. Det är en grön stadsdel där det både finns bostäder och kontor, och närhet till viktiga platser som Malmömässan, Malmö arena och det stora köpcentret Emporia.

I närområdet finns ett stort utbud av serviceenheter. Både Emporia köpcenter samt Apotek och City Gross ligger bara några minuters promenad bort. Fastigheten Hermod ligger dessutom bara på ungefär två minuters gångavstånd från Hyllie station och har busshållplatser strax utanför entrén.

Marie-Louise Sjögren

För frågor om fastighetens förvaltning eller uthyrning av lägenheter, kontakta Marie-Louise Sjögren.

Christian Histrup

För intresse om fastighetens lokaler, kontakta Christian Histrup.

Alla fastigheter i Malmö

Hyr av oss

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Eller vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal som har strategiskt läge? Eller är du student och letar efter att bra och modernt boende i city? Läs mer om hur du gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post: info@exeprop.se

Copyright © 2023 Executive Property